Δημοσιεύσεις

dimokratis

Πραγματοποιήθηκαν στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων των μαθητών που συμμετείχαν στα πολιτιστικά προγράμματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με θέμα «Γεώργιος Ιακωβίδης» για το διδακτικό έτος 2008-2009.

Διαβάστε περισσότερα: Εγκαίνια έκθεσης μαθητών

dimokratis

Εδώ και ενάμιση χρόνο ο τοπικός τύπος συχνά αναφέρεται στα ΧΙΔΗΡΑ με επίκεντρο το μικρό αλλά καταπληκτικό ΜΟΥΣΕΙΟ Γ. ΙΑΚΩΒΙΔΗ ,τα εγκαίνια του οποίου έγιναν το καλοκαίρι του 2007.

Διαβάστε περισσότερα: Χίδηρα

logo_nautemporiki

Στα εγκαίνια της έκθεσης των έργων ζωγραφικής των μαθητών της Λέσβου και στη βράβευση των καλυτέρων εργασιών των συμμετεχόντων της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, στο διαγωνισμό με θέμα «Γεώργιος Ιακωβίδης», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Προγραμμάτων, παρέστη χθες το απόγευμα ο Νομάρχης Λέσβου, Παύλος Βογιατζής.

Διαβάστε περισσότερα: Διαγωνισμός με θέμα «Γεώργιος Ιακωβίδης»

aiolika_nea

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ίδρυμα "Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου", στην προσπάθειά του να ενισχύσει δραστηριότητες που προάγουν τη γνώση και τον πολιτισμό, θα βραβεύσει τις καλύτερες εργασίες στα πλαίσια των πολιτιστικών προγραμμάτων "Γεώργιος Ιακωβίδης" και "Αρχαίο θέατρο της Μυτιλήνης" για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Διαβάστε περισσότερα: Βραβεία για τους μαθητές της Λέσβου

dimokratis

Την περασμένη Δευτέρα, το Ψηφιακό Μουσείο στα Χύδηρα δέχθηκε την επίσκεψη της ομάδας υψηλόβαθμων στελεχών εκπαίδευσης που φιλοξενείται στο νησί μας από τη Γερμανία, την Ισπανία και τη Βουλγαρία στο πλαίσιο συνεργασίας σχολικών συμβούλων.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη στο πλαίσιο συνεργασίας σχολικών συμβούλων

aiolika_nea

Στις 26 Οκτωβρίου το Ψηφιακό Μουσείο Iακωβίδη στα Χίδηρα δέχθηκε την επίσκεψη της ομάδας υψηλόβαθμων στελεχών εκπαίδευσης, που φιλοξενείται στη Λέσβο στα πλαίσια συνεργασίας σχολικών συμβούλων.

Διαβάστε περισσότερα: Στελέχη της εκπαίδευσης στο Μουσείο Ιακωβίδη

emprosnet

Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζονται οι οργανωμένες επισκέψεις μαθητών στο Ψηφιακό Μουσείο Γ. Ιακωβίδη. Είτε στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού προγράμματος στο οποίο συμμετέχουν, είτε στο πλαίσιο μιας εκπαιδευτικής εκδρομής, οι μαθητές δείχνουν να εντυπωσιάζονται από τα έργα του μεγάλου ζωγράφου μας, αλλά και να προσπαθούν να κατανοούν τη ζωγραφική του.

Διαβάστε περισσότερα: Επισκέψεων συνέχεια στο Ψηφιακό Μουσείο

dimokratis

Το Ψηφιακό Μουσείο «Γ. Ιακωβίδης» επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Ιππείου. Οι 45 μαθητές συνοδεύονταν από τη διευθύντρια Κορνηλία Κακάμπουρα και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη του Γυμνάσιου Ιππείου

dimokratis

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πέμπτη από μια σειρά επιμορφωτικών επισκέψεων που οργανώνουν οι Υπεύθυνοι Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της πρωτοβάθμιας .

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη από τους Υπεύθυνους Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης

emprosnet

Δεν είναι μόνο τα μεγάλα παιδιά, οι μαθητές γυμνασίου και λυκείου, που έχουν να μάθουν απ' το Ψηφιακό Μουσείο «Γ. Ιακωβίδης». Και οι μικρότεροι μαθητές, όπως αυτοί του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Σιγρίου, που το επισκέφτηκαν πρόσφατα, έχουν πολλά να πάρουν.

Διαβάστε περισσότερα: Μύηση στην τέχνη

Βρειτε μασ

Ψηφιακό Μουσείο Γεώργιος Ιακωβίδης
Διεύθυνση: Χύδηρα, Λέσβος
Τηλ: +30 2106234286

[email protected]

nikopapalog